I 2013 droppede jeg mit faste job som fysioterapeut og sprang ud som selvstændig tekstforfatter uden en forretningsplan. Det var både en god og en dårlig idé. God fordi jeg hurtigt mærkede glæden ved at styre mit arbejdsliv i den retning, jeg ønskede for at kunne skabe værdi for kunder og samarbejdspartnere. Dårlig fordi det kunne – og stadig kan – give grå hår og tynd mave at vide, at man teknisk set er arbejdsløs hver morgen, man står op.

Der er sket en del siden da.

Nogle projekter er væltet, imens andre fik succes. Mit spring ud i uvisheden har givet mig masser af oplevelser, nye relationer og erfaringer, som jeg bygger videre på hver dag.

Mission Possible er den samlede betegnelse for de forskellige grene af min virksomhed; erhvervsnetværket Stol På Mennesker, WalkAway og Ganske Kort.

Jeg tror nemlig på, at de fleste missioner er mulige, hvis du er nysgerrig, flittig og vedholdende. Og hvis du tør tilsætte tilpasse mængder vildskab og galskab med gode chancer for at begå fejl.

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Jeg siger kun ja til en opgave eller et projekt, hvis jeg har en stærk fornemmelse af, at jeg kan skabe værdi for dig. Sammen med dig.

Men husk… altid kun glade mennesker.

Majbritt

 

Når jeg bliver gammel, så vil jeg sidde på en bænk (der hvor havet slår ind over molen) og blandt mange ting huske tilbage på…

 
Mine sublime samarbejdspartnere, som jeg er big time på spanden uden: Mads, Susanne, Morten, Bo, Thomas m.fl.

 

Og …

BRO Kommunikation (2020) – En fed “hands on” kommunikationsuddannelse i København. Et givtigt og genialt get away, som har givet nye kontakter. Bro er her.

Folkene bag din bolig (2020) www.folkenebag.dk

Pop-Up-bog for CC Contractor (2021)

WalkAway (2019) – Min idé om virksomhedsudvikling på gåben, der under en testtur til Toscana blev til virkeligheden og som for alvor kom ud i verden med en stærk hånd i ryggen fra Vellivforeningen.dk. WalkAway går videre her.

Stol På Menneskers fødsel (2015) – Min yndlingsbeskæftigelse med de dejligste, smukkeste, sjoveste, klogeste og mest åbne mennesker fra Silkeborgs erhvervsliv.

SIF / Business Unusual (2020) – At jeg var med til at starte et nyt erhvervsnetværk op i en gammel klub.

Projekt HJEMLIG HYGGE (2015) – Et velgørenhedsprojekt for Silkeborg Krisecenter, hvor vi donerede 220.000 kr. til en ny legeplads.

Bogen om Leif – fra plovfure til bonede gulve (2015) – En portrætbog skrevet sammen med Peter Lundberg, hvor hovedpersonen ikke vidste, at vi skrev en bog om ham.

Bone’s 25 års jubilæumsbog (2015) – Et crazy roadtrip i samarbejde med fotograf Thomas Juul, der tog os hele vejen til Nuuk og gav os massiv overdosis af spareribs med barbecuesovs.

Projekt KV!NDER (2013) – Et velgørenhedsprojekt for Herning Krisecenter med borgmester Lars Krarup i front. Vi løftede 175.000 kr. i krisecentrets retning.

… og en masse andet.

Men allermest vil jeg nok alligevel huske kysset på panden fra Bent Fabricius-Bjerre <3

 

MISSION POSSIBLE