Mit navn er Majbritt Mikkelsen. I 2013 droppede jeg mit faste job som fysioterapeut og sprang ud i livet som selvstændig tekstforfatter uden en forretningsplan. Det var både en god og en dårlig idé. God fordi jeg hurtigt mærkede glæden ved at styre mit arbejdsliv i den retning, jeg ønskede for at kunne skabe værdi for mine kunder og samarbejdspartnere. Dårlig fordi det kunne og stadig kan give grå hår og tynd mave at vide, at man teknisk set er arbejdsløs hver morgen, man står op.

Der er sket mange ting siden da. Nogle projekter er væltet, imens andre fik succes. Mit spring ud i uvisheden har givet mig masser af oplevelser, nye relationer og erfaringer, som jeg bygger videre på hver dag.

Mission Possible er samlebetegnelsen for de forskellige grene af min virksomhed; erhvervsnetværket Stol På Mennesker, WalkAway og Idéudvikling på gåben. Jeg tror på, de fleste missioner er mulige, hvis du er nysgerrig, flittig og vedholdende og tør tilsætte tilpasse mængder vildskab og galskab.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er nysgerrig eller har brug for hjælp i én af retningerne i Mission Possible. Jeg siger kun ja, hvis opgaven er interessant, og jeg har en stærk fornemmelse af, at jeg kan skabe værdi for dig.

Men husk… kun glade mennesker.

Majbritt

MISSION POSSIBLE