Projekter
bones-cover
BONE’S JUBILÆUMSBOG

I samarbejde med Juul fotografi og grafiker Claus Winther Jørgensen stod jeg bag Bone’s restauranternes 25-års jubilæumsbogen, som udkom i september 2015. Bogen, der fortæller historien om fire iværksætteres amerikanske drengedrøm om “casual dining”, spareribs, softice og service i verdensklasse, tager læseren med på et visuelt roadtrip rundt i Danmark og til Grønland, hvor der fortælles unikke historier fra hver af de efterhånden mere end tyve restauranter. Bogen bruges blandt andet til intern markedsføring samt som udvidet visitkort, når historien om den succesfulde virksomhed skal formidles til potentielle samarbejdspartnere.

SE UDSNIT AF BOGEN


LEIF – fra plovfure til bonede gulve

Den 28. august 2015 udkom min første bog, som er en biografi om politikeren og organisationsmennesket Leif Mikkelsen med titlen “LEIF – fra plovfure til bonede gulve”. Bogen er skrevet i samarbejde med forfatter og kunstner Peter Lundberg og blev til som et hemmeligt projekt uden hovedpersonens medvirken baseret på interviews med tyve forskellige markante personligheder herunder Søren Pind, Ole Stavad, Jens Kramer Mikkelsen, Anders Samuelsen og Lars Løkke Rasmussen. Bogen blev afsløret ved Leifs 70-års fødselsdag og fik efterfølgende 4 stjerner i Berlingske og Midtjyllands Avis. Bogen kan købes i boghandlen og i en signeret udgave på www.bogenomleif.dk

Læs indledning til bogen her
leif-cover
boerneboeger
Jyske Bank – børnebøger

Til Jyske Banks børneunivers med pindsvinene Oskar, Bodil, Tom og Trine har jeg skrevet seks nye små bøger, som bankens yngste kunder modtager med posten, når de har fødselsdag. Barnets navn er skrevet ind i historien, som yderligere er bundet sammen med den gave, som man efterfølgende kan komme ind og hente i banken.
1 år: Fødselsdagskagen
2 år: Fødselsdagsorkestret
3 år: Gris på gaflen
4 år: Loppemarkedet
5 år: En tosset dag i skolen
6 år: Tom og Trine går agurk

Idé og tekst: Majbritt Mikkelsen
Illustration: Søren Stabell
Layout: Peter, Blikfang.se

Få en snas af Tom og Trine, der går agurk


SNAPSTING
snapsting

Snapsting magasinet udkom i forbindelse med Viborg Hærvejsfestival 2014. Magasinet består af udvalgte virksomhedsprofiler samt historiske tekster og illustrationer, der fortæller historien om Snapstinget fra sin oprindelse i 1400-tallet og frem til i dag, hvor byfesten stadig trækker et stort antal gæster til fra nær og fjern.
Journalist: Majbritt Mikkelsen
Foto: Juul fotografi
Grafik og layout: Claus Winther Jørgensen
Salg: Helle Rahbek

SE MERE
Erhvervsbog Silkeborg 2014-18

Erhvervsbog Silkeborg 2014-18 er en profilbog blandt Silkeborgs virksomheder, kommune og uddannelses- og kulturinstitutioner, hvor jeg leverede 33 artikler til Silkeborg Bogtryk / Skabertrang, som stod bag projektet.

Læs udsnit af artikel
erhvervsbog-cover
kvinder-forside
KV!NDER

Magasinet KV!NDER (2013) er et velgørenhedsprojekt i Herning med borgmester Lars Krarup i spidsen. Magasinet indeholder 64 artikler med personlige historier om kvinder, fortalt af mænd. Salget af magasinet indbragte 175.000 kroner doneret til børnene på Herning Krisecenter.

Journalist: Majbritt Mikkelsen
Foto: Juul fotografi
Idé, grafik og layout: Claus Winther Jørgensen
Salg: Helle Rahbek

Læs udsnit af artikel