Hvem er jeg?

Mit navn er Majbritt

Jeg arbejder med PR & Kommunikation og brænder især for budskaber bøjet i ord. Min fornemmeste opgave er at udfordre andres (din) opfattelse af, hvad ord kan.

Jeg leverer tekster, der rører ved læseren og rammer målgruppen og er din virksomheds forlængede arm indenfor journalistik, PR og kommunikation.

Derudover er jeg meningsdannende klummeskribent på Midtjyllands Avis, blogger på delebarn.dk og indehaver af på Stol På Mennesker – et relations- og oplevelsesbaseret erhvervsnetværk i og omkring Silkeborg, som i øjeblikket tæller godt 70 virksomheder. Mød os på www.stolpaamennesker.dk

Min personlige blog med indbygget grin, galde og galskab og avisklummer finder du også her på siden, som i øvrigt er under kraftig ombygning.

 

Det er det.

 

Er du klar til at vi skal vende din udfordring?

 Ja Nej Måske

Dit telefonnummer:

Din e-mailadresse:

Én er ikke altid nok …

Jeg har derfor beriget mig selv med en håndfuld kreative legekammerater, som gør mit liv som tekstforfatter (langt) sjovere. Samtidig gør de det også muligt at løfte forskellige typer og størrelser af opgaver.
Måske også din.

Mød nogle af dem her

Morten Balle

Morten er min yndlingsnørd. Han er en sand fornøjelse at arbejde sammen med og en uforlignelig haj i WordPress. Med et særligt øje for de små detaljer evner han at twiste en idé fra god til absolut genial. Morten har lavet websitet her.

mortenballe.net

cwj

Claus Winther Jørgensen

Claus er grafiker og den skævhjernede idémager bag mange af vores store projekter. Claus er eminent, og typen der går sine egne veje uden at dele specielt meget ros ud undervejs. Lige nu har vi et skævt børneunivers i støbeskeen med en ulv, der hedder Svend-Carsten. Det lyder ikke specielt seriøst. Men det er det.

wbj.dk

Karsten og Palle, Attityde.dk

Attityde.dk er Silkeborgs lokale webbureau. Karsten og Palle er nogle fælt flinke fyre, som gør en dyd ud af ordentlighed og tætte relationer. De har støbt hjemmesiden til mit erhvervsnetværk Stol På Mennesker.

attityde.dk

blikfang

Blikfang Kommunikationsdesign

Karsten og Peter fra Blikfang i Silkeborg udtænker grafiske identiteter og snitter logoer, som er svære at komme udenom. Keep it simple. Det er dét, de to (ret så) erfarne gutter kan. Og så har de Silkeborgs mest hyggelige kontor. Kig forbi.

blikfang.se

Peter Lundberg

Peter er et kapitel for sig. Sammen har vi udgivet en portrætbog som et hemmeligt projekt om en upoleret personlighed indenfor idræt og politik. Bogen gik hen og fik 4 stjerner i Berlingske. Peter er billedkunstner, forfatter, musiker og et farverigt multitalent, som skal opleves.

peterlundberg.dk