PR & Kommunikation

Dufter det af dieselolie, når du læser artiklen om det lokale autoværksted?

Rammer det dig i hjertet, og holder du vejret, når du læser artiklen om dig selv og dét, som du brænder for? Står der ét budskab tilbage, når dine øjne har passeret det sidste punktum?

Al kommunikation handler om at give din historie én – og kun én vinkel. Hvilken historie vil DU fortælle til dine modtagere? Hvad skal stå stanset ud i en stålvask, når læseren når til vejs ende i teksten?

Jeg brænder for at formidle stemningerne og den gode historie. Lige på og uden filter.

De færdige produkter kan være artikler, reportager, virksomhedsprofiler, redaktionelle annoncer, pressemeddelelser, brandtekster, salgsbreve, tekster til brochurer, web osv. Jeg hjælper desuden med rådgivning og eksekvering i forhold til at få din historie igennem til de relevante medier, 

PS: Siden her er under ombygning samtidig med, at jeg har travlt. Derfor denne ultrakorte version af, hvad jeg kan hjælpe med. Giv lyd, hvis du har brug for min hjælp til pressearbejde eller kommunikationsopgaver af forskellig art.

Send et par linjer

“Det er yderst sjældent, at ord kan hoppe fra bogstav og direkte ind i hjertet. Og yderst sjældent, at en journalist kan formidle lige præcis den følelse, som du ikke selv kan.

Men det gjorde Majbritt med artiklen om mig og mit fag – det jeg brænder for. Da jeg læste den, rørte den og ramte den mig. Som en målrettet pil.

Majbritt leverer kke bare journalistik, men “ind-under-huden-jeg vil-vide-hvad-der-sker-i-dit-hoved-og-i din-krop-og-hvad-du-mærker-journalistik”.

Og dét er en kunst for sig. Tak.”

Ann-Sofie Bækgaard. www.sofieb.dk